Vacature/hulpvraag

Bestuursleden gezocht

Geplaatst op 12 september 2023, 16:52 uur
Illustration

Wij zoeken uitbreiding van het bestuur.


Stadstoneel creëert sinds 2012 theatrale ontmoetingen met de buurt als toneel en brengt cultuur, in de vorm van podiumkunst, terug naar de kern: de gemeenschap waar mensen samenleven. Ze bevordert en herstelt de sociale verbinding en contacten tussen mensen in Amsterdam Zuid en vermindert binnen haar projecten verdere individualisering en vereenzaming door middel van het creatieve proces van theater maken.
Stichting Stadstoneel zoekt enthousiaste personen die het een uitdaging vinden zich als bestuurslid in te zetten voor Samenlevingstheater in al haar vormen en deel te worden van Stadstoneel. Bij voorkeur Amsterdammers die een netwerk in de culturele sector hebben. Met dit gedeelde netwerk, kennis en inzichten beoogt Stadstoneel nog meer te bereiken met haar artistiek-sociale projecten.
Het bestuur van Stichting Stadstoneel komt gemiddeld 5 keer per jaar samen met de artistiek-leider en bespreekt de plannen van en voor de organisatie. De zittende bestuursleden ontvangen je met open armen en zullen je wegwijs maken in het reilen en zeilen van de stichting.
Goed om te weten:
• Bestuursleden zetten hun netwerk, kennis en kunde vrijwillig in. Er is geen
vergoeding voor de werkzaamheden. Vanzelfsprekend kunnen gemaakte onkosten voor de bestuursactiviteiten (zoals reis- en parkeerkosten) worden vergoed;
• Als bestuurslid treed je aan voor een periode van vier jaar, met de mogelijkheid tot een verlenging van vier jaar;
Ga je de uitdaging aan om onze missie te delen en je in te zetten voor samenlevingstheater in Amsterdam, reageer dan zo spoedig mogelijk op deze vacature, door een mailtje te sturen naar zakelijk@stadstoneel.com met een beknopte motivatie en een CV. Naar aanleiding van de binnengekomen reacties plannen we dan snel een gesprek in.

Organisatie
Stichting Stadstoneel
contactpersoon
Joanne Swaan
Ingangsdatum
Zo spoedig mogelijk
herhalend
Bestuursvergaderingen zijn 5x per jaar
Beloning
Vrijwillig
Documenten
Deel dit:
Vragende organisatie
Contactpersoon