Sterre Brouwer

Buurtkamer Quellijn Coördinator
Wie is Sterre?

Hallo allemaal,


Mijn naam is Sterre Brouwer en ik werk als coordinator in de nieuwe buurtkamer Quellijn.
We zitten op de quellijnstraat en faciliteren allerlei activiteiten voor en door bewoners van de Pijp.

Mijn werk en hobbies

Ik ben in dienst bij Stichting Prisma. Zij zetten zich voornamelijk in voor mensen met een licht verstandelijke beperking. Echter, is de buurtkamer opgezet voor alle mensen uit de buurt en wordt er extra aandacht besteedt aan mensen met een licht verstandelijke beperking.

Mijn omgeving

In de buurt waardeer ik de mensen en hun uitgesproken enthousiasme om iets te willen doen voor hun buurt en buurtbewoners. Er is genoeg energie vanuit de buurtbewoners om leuke initiatieven te starten, hier wordt ik blij van.


Er kan meer verbondenheid tussen de diversiteit aan bewoners komen. 

Mijn droom

Deze baan heb ik aangenomen omdat het in een onwijs leuke en diverse buurt ligt. Er zijn oude, nieuwe bewoners, jonge en oude, yuppen, expexts en toeristen. Een verzadigde buurt qua winkels, restaurants en kunstenaars. Er is bruisende energie en altijd iets te doen. Als je goed kijkt zitten er pareltjes van initiatieven en bewoners. Dat maakt de buurt aantrekkelijk voor een buurtkamer en de droom om mensen dichter bij elkaar te brengen doormiddel van activiteiten.

Mijn expertise

Kennis van het organiseren van activiteiten die voor iedere buurtbewoner leuk is. Steunen van buurtinitiatieven en het faciliteren van materialen en ruimte. 

Mijn mogelijkheden

Facilitator, geintresseerde en organisator

Relevante ervaring

Door het opzetten van een buurtkamer in de wijk hebik ervaring opgedaan in het organiseren van activiteiten, verbinden van mensen en organisaties en promoten van talenten en behoeftes.