wilma ligthart

Bewoner, Professional
Mijn expertise

Ik ben Actrice, Regisseur ( o.a. Vpro's Villa Achterwerk) en Yoga docente.


Het Spiritueel Bordeel is mijn 25 min durende voorstelling met een perfecte mix van Humor, Theater, en Mindfullnes.


Door de speelse presentatie en interactie maken de deelnemers direct verbinding met elkaar! Deze unieke verbindende voorstelling is daarom uitermate geschikt als teambuilder. Of als  energiser/ icebreaker bij allerlei meetings & congressen. Na afloop voel je je als deelnemer gegarandeerd weer helemaal opgeladen, energiek, en herboren!


Het Spiritueel Bordeel heeft de afgelopen jaren succesvol gespeeld op Theater festivals (De Parade, Oerol, Onderstroom) bij bedrijven en op congressen. Hieronder paar reacties.


- “Het Spiritueel Bordeel is een festijn van positieve energie. De interactie tussen de deelnemers en de performer zorgt voor de ene verrassing na de andere. Je moet het zeker eens meegemaakt hebben.” Mik Oostvogels (DELL)


Onvergetelijke ervaring, Out of the box, Verbindend! Koen van der Veer (DNB)


– “Iedereen gaat uit zijn comfort zone. En dat maakt dat je na 30 minuten entertainment in verbinding met iedereen de Yurt verlaat. Niet alleen een grappige beleving, daana volgde een pakkende Mindfulness sessie voor de hele groep." Wim Walravens (POP UP ZANZIBAR)


– “Een verassende en prikkelende confrontatie met onszelf en onze oerinstinkten”  Tom van den Dooren (Mesh Holdings)


– Onwennig bij aanvang, snel ludiek, en ontwapenend! Waardoor na afloop de Mindfulness workshop goed bij ons team kon landen. Bobby Hiera (CADMATIC)


Grappig, sappig, sassy, uniek ! Luce Boogmans (LALUZ)


De voorstelling (25 min) word gespeeld in Yurt (authentieke tent uit Mongolie) toegankelijk voor (25-55 pers) De Yurt kan zowel buiten als binnen worden opgezet.


Na afloop is er aansluitend een Mindfulness workshop (45 min) deze workshop is optioneel en niet verplicht. 


Prijs:N.O.T.K.


Telefoon boekingen: 06-50243143

Mijn mogelijkheden

Het Spiritueel Bordeel is een verbindende theatervoorstelling (25 min)  en daarom uitermate goed in te zetten als energiser, verbinder en ice breaker bij projecten waarin deelnemers uitgedaagd worden om elkaar op een andere manier te leren kennen!


Mindfulness: Het Spiritueel Bordeel biedt eventueel na afloop ook een sterke onvergetelijke Introductie Mindfulness workshop (45 min) Deze workshop is optioneel niet verplicht.


Deze Mindfulness workshop bestaat uit een korte uitleg over Mindfulness om daarna via oefeningen met de deelnemers op onderzoek te gaan. In deze spectaculaire workshop duiken we volledig in dit onderwerp. Speciaal voor de aanpakkers onder ons.


Wil jij een Mindfullness workshop aanbieden die je doelgroep motiveren om met liefdevolle aandacht en duurzaam om te gaan met zichzelf? Dan zit je bij Het Spiritueel Bordeel helemaal goed!


 

Relevante ervaring

Ik heb met Spiritueel Bordeel opgetreden bij; De Parade, Oerol, festival Onderstroom.


Op verschillende congressen; Huisartsen, en bij bedrijven: DNB, DELL, Laluz, CADMATIC