Activiteit

Kiki Weerts is te gast bij De Zoete Inval

zondag 29 oktober 2023 , 15:00 - 17:00 uur
Illustration

Op zondag 29 oktober vanaf 15.00 uur is kunstenaar Kiki Weerts te gast bij de kunsttalkshow De Zoete Inval in Cinetol in Amsterdam. Kiki is een veelzijdig kunstenaar: ze schildert op doek, muur, jas, auto’s, het menselijk lichaam - eigenlijk kan elk voorwerp haar canvas zijn. Ze zingt al jaren in punkstijl het Nederlandse levenslied. 


Tijdens deze editie zal Kiki praten over de combinatie van haar schilderkunst en haar muziek. Hoe weet zij deze twee kunstvormen samen te brengen? Wat is Kiki’s inspiratiebron voor deze mixed-media kunst? Hoe kan zij anderen inspireren? Tickets zijn te koop aan de deur bij Cinetol voor €5,- inclusief een drankje na afloop.


Over de Zoete Inval en Stichting Stadstoneel

De Zoete Inval is een initiatief van Joanne Swaan en vindt zes keer per jaar plaats. Elke editie biedt een podium aan een kunstenaar uit de Pijp, waar Stichting Stadstoneel is ontstaan. In twee uur vertelt de kunstenaar over diens maakproces en recente projecten en vindt er een workshop plaats. Zo komen Amsterdammers in aanraking met lokale kunstenaars. Een breed scala aan kunstenaars krijgt de kans om hun kunst toe te lichten in een intieme setting. Na afloop is er ruimte om vragen te stellen aan de kunstenaar. 

 

Locatie
Cinetol, de Pijp
Kosten toelichting
Kost 5€ inclusief drankje.
Leeftijd
Vanaf 16 jaar
omschrijving doelgroep 
Iedereen die houdt van kunst!
Documenten
Deel dit: