Activiteit

Najaarssnoeiworkshop

vrijdag 6 oktober 2023 , 15:30 - 17:30 uur
Illustration

Snoeien doet bloeien
Welke planten, struiken en bomen kun je het beste snoeien in de herfst en wat is het nut daarvan? Geef je op voor deze snoeicursus o.l.v. Gerard en leer theorie en praktijk!

Najaarssnoei
Je ziet bijvoorbeeld vaak dat rozen in het najaar worden gesnoeid en dat hagen nog een laatste keer in vorm worden gebracht. Er is veel over te vertellen! Snoeileraar Gerard Schuitemaker kan dat als geen ander – hij legt alles duidelijk uit en doet het voor. Daarna gaan we zelf aan de slag en oefenen onder leiding van Gerard wat er geleerd is. De kennis die je opdoet kun je daarna gebruiken in je eigen tuin of geveltuin.

Snoei je mee?
Aanmelden kan via dit formulier. Locatie ontvang je na aanmelding. Mocht je zelf nog een goede locatie weten, dan horen we dat ook graag.
Meedoen kost €10 en voor stadspas- en NMTpashouders €5. Deadline voor aanmelden is woensdag 5 oktober om 16.00 uur. Er kunnen 6 – 10 deelnemers meedoen. Kun je niet op vrijdag dan is er ook nog workshop op zaterdagmorgen 7 oktober.

Wij organiseren activiteiten zoals lezingen kostendekkend. Dat betekent dat we geen winst maken op activiteiten en dat de opbrengst naar de spreker en eventuele organisatorische en administratieve kosten gaat. Onze regels voor betaling en restitutie staan op deze pagina

Locatie
In Amsterdam Zuid. Locatie wordt toegestuurd na aanmelding.
Kosten toelichting
Meedoen kost €10 en voor NMTpashouders €5.
Doelgroep
Alle volwassenen
Thema
Natuur / dierensnoeien
Deel dit: