Activiteit

23e Opentuinendag De Pijp

zaterdag 10 juni 2023 , 11:00 - 17:00 uur
Illustration

Wij stellen onze tuinen al meer dan 20 jaar en met veel plezier open voor bezoekers. We genieten van de mensen die van onze tuinen komen genieten en bewonderen. 

Wie zijn wij?
Wij zijn een groep van enthousiaste tuiniers, die (bijna) ieder jaar een Open Tuinenroute organiseert. ‘s Zaterdags zijn onze tuinen te bezichtigen van 11.00 tot 17.00 uur en de volgende dag sluiten we af met een gezellig diner. Onze tuinen zijn allemaal verschillend in soort en maat en naar eigen idee aangelegd. Maar ook heel bijzonder zoals de Cinetol Natuurtuin, een verborgen wild esdoornbos of 22 tuinen achter een monumentale poort, maar ook een moestuin.

Kom genieten in het groen
Opentuinendag De Pijpgaat voor de 23e keer in 2023 plaatsvinden op zaterdag 10 juni van 11 tot 17 uur. De locaties zijn herkenbaar aan een groene vlag. Passe-partouts zijn op de dag te koop o.a. bij Vereniging Frans Halstuinen, Frans Halsstraat 16k; Oranjekerk, hoek 2e van der Helststraat/ Van Ostadestraat; Het Groen Gemaal in het Sarphatipark; Buurthuis Amsterdam Plan C. Bij elke tuin worden passe-partouts met een plattegrond verkocht voor € 3. Een deel van de opbrengst van de passe-partouts gaat naar een lokaal groen doel.

Locatie
Diverse locaties in De Pijp
Kosten toelichting
passe-partout €3
Deel dit: