Activiteit

Save the date! Natuur&Milieumarkt Sarphatipark

zondag 23 april 2023 , 12:00 - 17:00 uur
Illustration

Save the date!
Zondag 23 april vind voor de 29e keer de Natuur&Milieumarkt plaats in het Sarphatipark, weer op onze vaste locatie bij het Groen Gemaal. Meest actuele informatie over deelnemers en activiteiten vind je op deze pagina.

Meehelpen, kraam huren, activiteit laten zien? Laat maar horen! Info@NMTzuid.nl
Via het formulier kun je vast een kraam reserveren.

Uitnodiging!
Doen jullie (weer) mee aan onze jaarlijkse Natuur&Milieumarkt op zondag 23 april tussen 12 en 17 uur in het Sarphatipark in Amsterdam? 
Het belooft weer een enorm gezellige en groene markt te worden. Het is het weer mogelijk om via onze website een 3 meter kraam op de markt te reserveren.

Natuur&Milieumarkt 2023
De markt is een verzamelplek voor groene en duurzame initiatieven en ondernemers. We willen de bezoekers van de markt informatie bieden over hoe zij zelf in hun buurt, huis, tuin of balkon aan de slag kunnen gaan om deze groener en/of duurzamer te maken en om de biodiversiteit een boost te geven. We willen inspireren door (inheemse) en biologische planten en zaden, over compost(eren) voor de flora en fauna die wij zo hard nodig hebben. Samen met de organisaties en ondernemers op de markt willen wij mensen helpen om duurzamere en groenere keuzes te maken.

Kom je ook?
Herken jij jouw product, dienst of organisatie in bovenstaande? Schrijf je in voor een kraam en maak samen met ons op 23 april Amsterdam een stukje mooier, duurzamer en groener!

Locatie
Sarphatipark
Kosten
Gratis
Deel dit: