Activiteit

Docu the Biggest little Farm

dinsdag 28 maart 2023 , 19:00 - 22:00 uur
Illustration

the Biggest little Farm (91 min) 
John en Molly Chester besluiten op goed geluk een dor stuk Californische grond te kopen en dat om te toveren tot een unieke boerderij met een zelfregulerend ecosysteem.
John is een professioneel natuurfilmer zijn opnames zijn schitterend. Ook inspirerend is de filosofische ondertoon van de film, die aan het denken zet over de aard van de natuur en onze omgang daarmee.
Thema: Ecologische landbouw.

Programma:
19.00 uur inloop met culturele en muzikale omlijsting de trap op naar de filmzaal
19.30 uur intro en start film
21.00 uur nabeschouwing met gastexpert
21.30 uur nabespreken in de gezellige bar van OT301

Reserveren
Er is beperkt plek in de filmzaal van OT301 voorheen de filmacademie. Wil je zeker zijn van een plek reserveer er dan een via het formulier in ons agendabericht. Een plek kost €7,50 en de opbrengst wordt gebruikt om de kosten te dekken van b.v. de filmlicenties. Blijft er iets over dan gaat dat naar de volgende Moviemaand in november 2023.

Moviemaand maart wordt georganiseerd vanuit  het Stedelijk Groenpunt020, deze keer in culturele vrijplaats OT301 aan de Overtoom. Samen staan we sterker en kunnen we Amsterdam groener maken. Verschillende partijen werken samen aan het verzamelen, bundelen en ontsluiten van groene kennis en vaardigheden.

Locatie
OT301, Overtoom 301, Amsterdam
Kosten toelichting
€7,50 de opbrengst wordt gebruikt om de kosten te dekken van b.v. de filmlicenties.
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Illustration
 
Deel dit: