Activiteit

FATIMA door Mouna Laroussi

vrijdag 20 januari 2023 , 20:30 uur
Illustration

FATIMA is de titel van de nieuwe theatershow van Mouna Laroussi. Fatima weet lastige onderwerpen te verpakken in grappige verhalen.

Verhalen die ook werkelijk tot leven komen, van het brutale nichtje Bouchra tot de kwetsbare oude Haj. In korte scènes transformeert ze razendsnel in een bont gezelschap aan karakters en schetst Mouna een beeld van een bevolkingsgroep die huis en haard verliet om in een ver land een nieuw bestaan op te bouwen. Waarbij ze haar publiek een kijkje geeft in haar keuken van migratie, integratie en emancipatie in Nederland. Door Fatima haar stem te lenen neemt ze daarbij geen blad voor de mond. Omdat die gezellige Marokkaanse tante goudeerlijk zegt wat ze van de dingen vindt, maar ook oor heeft voor andere meningen.

Waar anderen een kloof zien, ziet Fatima een brug. Waar anderen op de vuist willen, tovert Fatima een lach. Als je het allemaal niet meer zo goed weet in de wereld, kom dan gezellig langs bij Fatima!

Locatie
CC Amstel
Kosten toelichting
Stadspashouders-met-groene-stip betalen slechts €2,50 per ticket aan de kassa van CC Amstel (niet online). Reguliere prijs: €18,50. CJP/Student/Stadspas blauwe ruit €16,50.
Doelgroep
Alle volwassenen

Deel dit: