Activiteit

Theater voor Keti Koti

donderdag 30 juni 2022 , 17:00 - 20:45 uur
Illustration

Een muzikaal programma met dialoog & diner door én voor buurtgenoten uit Zuid, in het kader van Theater voor Keti Koti.

Op 30 juni presenteren theaters door het hele land programma’s die verhalen vertellen over het koloniale en slavernijverleden van ons land. Theater voor Keti Koti stimuleert en bundelt deze voorstellingen en culturele activiteiten.

Theatermaker Guillano Herdigein, zangeres Cheyenne Toney en CC Amstel maken samen met buurtgenoten uit Zuid een muzikaal programma over de betekenis van Keti Koti. We praten over roots & identiteit en onderzoeken hoe het koloniale en slavernijverleden doorwerkt in het nu. De muzikale presentatie is op donderdag 30 juni te zien bij CC Amstel, om 17.00 en om 20.00 uur.

Duur: ± 45 minuten

Na het muzikale programma van 17.00 uur gaan we om 18.00 uur in kleine groepen met elkaar in dialoog over dit onderwerp van de dag én serveren we een heri heri maaltijd. De dialoogtafels worden verzorgd door Dialoog in Actie.

Programma
17.00-17.45 uur: muzikaal programma Theater voor Keti Koti in Zuid bij CC Amstel
18.00-20.00 uur: dialoogtafels met heri heri maaltijd

Toegang is gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt!
Aanmelden is noodzakelijk om een plaats & maaltijd te reserveren. Reserveer via https://ccamstel.nl/programma/theater-voor-keti-koti-1/

Het is ook mogelijk om enkel het muzikale programma bij te wonen. Ook hiervoor is reserveren noodzakelijk via onze website.

Foto: Susana Martins

Kosten
Gratis
omschrijving doelgroep buurtbewoners, gezinnen, muziekliefhebbers
Deel dit: