Vacature/hulpvraag

Wij zoeken één of meer Dj’s voor de dansavonden in HdK

Geplaatst op 19 april 2022, 17:32 uur
Illustration

Wij zoeken één of meer Dj’s om ongeveer 1x in de 6 weken, onze dansavonden (2e en 4e zaterdag van de maand) op te luisteren met lekker dansbare muziek! Je hoeft geen professional te zijn. Het plezier om dansmuziek te draaien en een beetje gevoel voor waar je goed op kunt dansen vinden wij veel belangrijker!

Wij zijn vijf dansliefhebbers uit De Pijp die twee keer per maand een dansavond organiseren voor mensen, die net als wij, lekker willen dansen op diverse muziekstijlen (b.v. disco hits, “gouwe ouwe”, soul, rock, funk, salsa, rai, reggae, enz. enz.) Alle vijf zijn wij onbetaalde vrijwilligers. Twee van ons zijn Dj en draaien elk een avond (19:30 – 22:45 uur) de muziek.  We zoeken nu versterking om in onderling overleg beurtelings de muziek te verzorgen.

Het dansen doen we in het houten gebouwtje op het Henrick de Keijserplein, waar we van twee sfeervolle dansruimten gebruik maken. Onze bezoekers zijn enthousiaste mensen, veelal 50-plus, die graag dansen.

Het is fijn als je zelf een laptop meeneemt die je aan kunt sluiten op de aanwezige installatie (versterkers en geluidsboxen). Er is wifi beschikbaar, zodat je online via b.v. Spotify muziek af kunt spelen.

Wil je meer info/overleg/je aanmelden, of ken je iemand die Dj wil zijn, stuur dan een mailtje naar                                                  Margot:  margot.weersma@hotmail.com  of Eeltje:  j.e.kool@gmail.com

We kijken uit naar je respons, dus neem vooral contact met ons op!

Bart, Christien, Eeltje, Margot en Anna

Ingangsdatum
vrijdag 22 april 2022
herhalend
elke week
Deel dit:
Vraag gesteld door