Vacature / hulpvraag

Verzorgenden en Verpleegkundigen voor mensen met dementie

geplaatst op 7 augustus 2018, 09:12 uur, door Kloek, wonen met zorg

Kloek Amsterdam zoekt vooor haar woningen voor mensen met dementie in De Pijp:

  • Verzorgenden IG
  • Verpleegkundigen niveau 4

Werken bij Kloek is anders

Bij Kloek bepaal je je werk voor een groot deel zelf, op basis van wat bewoners nodig hebben en in nauw overleg met je collega’s. Wil een bewoner uitslapen? Dat kan. Vindt hij het ontspannend om elke dag een paar keer samen met een verzorgende rustig te zitten? Dan regel je dat. Je bent als verzorgende of verpleegkundige als het ware te gast bij bewoners en zij houden zo veel mogelijk de regie. Daarom is werken bij Kloek heel anders dan werken in een reguliere zorgorganisatie.

De kern van werken bij Kloek

Bij Kloek bieden we belevingsgerichte zorg: wij sluiten zo veel mogelijk aan bij hoe de bewoner met dementie de wereld om zich heen ervaart. We leven in het ‘nu’ met bewoners en creëren zo veel mogelijk rust en duidelijkheid. Dat doen we zo veel mogelijk in overleg met bewoners en hun familie.

Dit verwachten wij bij Kloek van verzorgenden IG en verpleegkundigen:

  • kennis van dementie en het gedrag dat daarbij hoort
  • de vaardigheden om bij dat gedrag aan te sluiten
  • inlevingsvermogen en een warm hart
  • initiatief en creativiteit (bewoners zijn elke dag anders, dus je werk is dat ook)
  • de juiste mix van zelfstandigheid en in een team kunnen werken
  • eerlijkheid en betrouwbaarheid

Houd je van opbouwen en variatie? Dan pas je bij Kloek

Kloek is een jonge organisatie. Wij zijn dus volop in ontwikkeling. Als je van meedenken en opbouwen houdt, zit je bij ons goed. Je werkdagen zijn gevarieerd en je verleent niet alleen zorg, je regelt bijvoorbeeld ook de boodschappen en kookt zelf voor de bewoners. Ook overleg je met familie. En als het even kan, ga je met bewoners naar buiten. Werken bij Kloek is dynamisch en je hebt veel vrijheid om je werk zelf vorm te geven.

Ben je zzp’er in de zorg? Ook dan ben je van harte welkom bij ons.

Maak een afspraak!

Maak een kennismakingsafspraak via (085) 303 12 45 of stuur je motivatiebrief en cv naar Martin van de Graaf via martin@kloek.nu.

Je werkt zelfstandig binnen een team

Bij Kloek werk je in een klein team. Je werkt zelfstandig, maar uitstekend samenwerken is ook een must. Je moet zorgplannen, afspraken en veranderingen in de zorg goed delen en jij en je collega’s moeten elkaar goede feedback durven geven.

Daarbij vinden wij het belangrijk dat teamleden elkaar aanvullen. Ieder heeft weer andere talenten. De een kookt graag met bewoners, een ander doet graag spelletjes en weer iemand anders heeft de rust om een tijdje hand-in-hand met een bewoner te zitten. Juist die combinatie van talenten vinden wij belangrijk; dan kunnen teams in de breedte goed voor bewoners zorgen.

Bij Kloek kun je je echt ontplooien

Steeds blijven leren, dat vinden wij bij Kloek belangrijk. Dat betekent bijvoorbeeld dat je je kennis van dementie en de gevolgen ervan voor mensen blijft bijspijkeren. Maar ook dat je steeds kritisch naar je eigen werk en naar jezelf blijft kijken. Heb ik vandaag de best mogelijke zorg aan bewoners gegeven? En hebben we dat als team gedaan? Zie ik punten die beter kunnen en heb ik die gedeeld?

Zorgen voor mensen met dementie is een vak apart en je blijft elke dag leren. Daarom komt Karin Kuhlmann, dementie-expert regelmatig onze teams en individuele medewerkers trainen in goed omgaan met mensen met dementie.

Kijk op onze site voor meer informatie en het sollicitatieformulier

of maak een kennismakingsafspraak via (085) 303 12 45

of stuur je motivatiebrief en cv naar Martin van de Graaf via martin@kloek.nu.

ingangsdatum Per direct
herhalend Kloek groeit, er komen iedere maand nieuwe bewoners bij. We zoeken dus ook voortdurend uitbreiding van ons team.