Project
Idee

BioBeton*Bloeit in De Pijp

Geplaatst op 14 juni 2021, 18:40 uur

Mei 2022 zal buurt-kunst-evenement BioBeton*Bloeit in De Pijp na een paar jaar afwezigheid opnieuw plaats gaan vinden. Dit kunstzinnige wijk-evenement, ontwikkeld door Stichting Stadstoneel, bestaat uit workshops van kunstenaars uit De Pijp aan hun buurtgenoten. Dit wordt feestelijk afgesloten met een weekend lang wandelingen langs de workshoplocaties waar de resultaten worden gepresenteerd. Dit keer zal BioBeton*Bloeit in De Pijp worden uitgebreid met door het Wijkcentrum geïnitieerde cocreatie-sessies en mooie groen-initiatieven op de routes door de wijk.
In tegenstelling tot eerdere berichten dat het BioBeton* komende september zou gaan Bloeien is om organisatorische reden besloten de bloei mei 2022 plaats te laten vinden. 
Op de routes en op het centrale podium worden de bezoekers tevens getrakteerd op tal van andere culturele verrassingen door hun buurtgenoten.  
Momenteel zijn Stichting Stadstoneel, Wijkcentrum De Pijp en een aantal vrije vogels uit de buurt, zich vol passie aan het inzetten om de mogelijkheden hiertoe te verkennen, te concretiseren en onze buurtgenoten hiervoor warm te maken. Zie jij het helemaal zitten; een weekend in mei 2022 waarin alle kunstenaars, artiesten, culturele organisaties, buurtinitiatieven, ambachtslieden en ondernemers van De Pijp zich kunnen laten zien en horen en wil je hierover graag meedenken en helpen om het mogelijk te maken? Stuur dan een mail naar productie@stadstoneel.com 

Doelgroep
Kinderen, 0-11 jaar, Jongeren, 11-22 jaar, Volwassenen, Senioren
Gewenst resultaat 
Aanmeldingen van bewoners en ondernemers van De Pijp die zich in willen zetten voor dit buurt-evenement.
Deel dit: