project   

Helden van Zuid | spelers gezocht!

V
geplaatst op 1 februari 19, 12:00 uur

In de theatervoorstelling Helden van Zuid spelen diverse wijkbewoners van Stadsdeel Amsterdam Zuid in de woonkamers van hun buren. De spelersgroep bestaat uit nieuwkomers en mensen die al langer in Amsterdam wonen. De eigen verhalen en ervaringen van de spelers vormen de basis voor de voorstelling. De focus van de theatervoorstelling ligt op de ontmoeting en verbinding van deze diverse wijkbewoners.

We werken met het thema heldhaftigheid. Wie zijn jouw helden? Welke helden hebben we juist nu nodig? Waar ben je zelf heldhaftig in? Wat is moed? Wat is het moedigste wat je ooit hebt gedaan? Is de moedigste keuze altijd de juiste keuze? Hoe kan het dat een keuze die veel moed van je vergt tegelijkertijd zo laf kan voelen? Is het ook moedig om niets te doen? Om stil te blijven staan?

Voor dit project werken we samen met CC Amstel, een nieuw theater in de Amsterdamse Pijp. De voorstelling wordt in juni 2019 gespeeld in 15 verschillende Amsterdamse woonkamers.

Bouman&Henkel bestaat uit Sara Bouman en Karianne Henkel. Samen maken wij met veel enthousiasme voorstellingen. Wat ons als makers intrigeert zijn echte verhalen van echte mensen. We willen het publiek meenemen in een verhaal, in iemands leven. Wat ze anders misschien alleen vanaf de buitenkant kennen, nu van binnen laten zien.

Repetities: vrijdagavond 19.00 – 21.30 in CC Amstel (Cullinanplein 1, 1074 JN Amsterdam)
Voorstellingen: 15 voorstellingen in alle weekenden van juni 2019

Meer informatie of interesse om mee te doen? Neem contact op!

www.boumanhenkel.nl  Email: boumanhenkel@gmail.com | Facebook: Bouman&Henkel

 

Foto