project   

'KENNEN WIJ ELKAAR'

J
V
geplaatst op 1 maart 18, 14:07 uur

 

Wilt u graag 'vreemde' buren leren kennen, maar geen idee hoe? In De Pijp in Amsterdam organiseert Stadstoneel de komende maanden buurtdates die uitmonden in een buurttheatervoorstelling.

Toelichting:

Wilt u ook zo’n date?

Kom dan op 16 maart om 15.00 uur naar De Buurman in het Amstelhuis (Amsteldijk 35, ingang Ceintuurbaan)! Hier kunt u zich inschrijven om op 30 maart van 3 tot half 6 voorbereid te worden op een eerste gezamenlijke blind- date. Deze zal plaats vinden op donderdagochtend 5 april. De dates zijn geen vluchtig ontmoetingsmoment maar geven de mogelijkheid elkaar echt te leren kennen. Deze ontmoetingen maken deel uit van een project dat wordt afgesloten met de theatervoorstelling ‘Kennen Wij Elkaar’ in de IVKO school.

Wilt u meer buurtdates en de optie mee te spelen in community- theatervoorstelling ‘Kennen Wij Elkaar’ neem dan vanaf 13 april elke vrijdagmiddag deel aan de gezellige en interessante theaterklassen in De Buurman tussen 3 en half 6. Kosten €150, voor het hele traject inclusief het gezamenlijk optreden op 16 en 17 juni.

U kunt zich aanmelden via info@stadstoneel.com met vermelding van ‘Kennen Wij Elkaar’ of gewoon op 16 maart op de bonnefooi komen.

Gewenst resultaat: Meer sociale contacten door mee te doen aan een buurt-date en -theaterproject.
1 reactie

Joanne Swaan

1-mrt-2018 14:12