Project   

Kookworkshops in Amsterdam

J
V
Geplaatst op 23 juni 16, 10:29 uur

Ben je op zoek naar een leuk uitje met vrienden, familie of collega’s? Kom dan gezellig koken en dineren bij Esther’s Cookery!

Kom samen met collega’s of vrienden een kookworkshop volgen bij Esther’s Cookery middenin de Pijp in Amsterdam. Onder begeleiding kook je de lekkerste gerechten en na het koken neemt iedereen plaats aan de grote tafel voor een gezellig diner. Jullie genieten, wij doen de afwas.

Ontdek de vele kanten van vegetarisch eten bij Esther’s Cookery. Ervaar nieuwe smaken, leer nieuwe technieken en maak kennis met allerlei kruiden en groenten.

Ben je helemaal gek van de recepten van Yotam Ottolenghi, wil je meer te weten komen over de Turkse keuken of eet je veganistisch? Alles is mogelijk en de keuze voor een workshop is aan jou – ook als je wilt koken met vis.

Onder het genot van een goed glas wijn proef je samen de gerechten die jullie bereid hebben. Met een extra chef in de keuken is er in de kookstudio ruimte voor 20 personen.

Zowel met het openbaar vervoer als met de auto is Esther’s Cookery goed te bereiken. Vraag meer informatie aan voor een onvergetelijke avond koken in de Pijp!

 

Toelichting

Ben je met een groep groter dan 20 personen? Ook dat kan! Esther’s Cookery werkt samen met de Kookfabriek waar je terecht kunt met een groep tot wel 150 personen. Met hetzelfde plezier en dezelfde mooie ingrediënten en recepten begeleiden wij kookworkshops, waarbij we op diverse kookeilanden een heerlijke maaltijd voorbereiden. Na het koken is er meer dan genoeg plek om samen te genieten van een prachtig diner. Heb je interesse in een workshop van dat formaat? Stuur mij een e-mail en ik maak een offerte voor je.

Een vegetarische kookles in Amsterdam volgen?

Dan ben je aan het juiste adres bij Esther’s Cookery middenin de Pijp in Amsterdam. Misschien heb je specifieke wensen. De mogelijkheden zijn divers, de keuze is aan jou. Koken in Ottolenghi style, vegetarisch de wereld rond, veganistisch koken, de Syrische keuken leren kennen, maak gerechten uit de Franse klassieke keuken of kook zoals de Italianen dat doen.
Esther’s Cookery is de eerste vegetarische kookstudio in hartje de Pijp, op loopafstand van de beroemde Albert Cuyp markt. We gebruiken groenten uit eigen moestuin en koken mee met de seizoenen. Authenticiteit is de rode draad in alle activiteiten en producten. Koken in onze vegetarische kookstudio is het ideale uitje samen met je vriendinnen, collega’s of familieleden!
Esther's Cookery Kook & Eetwinkel

Voor de beste tahini, geweldige dadel molasses, za'atar en natuurlijk mijn bekende baba ganoush gril plaatjes kan je vanaf nu dagelijks terecht in Esther's Cookery!
Er zijn ook workshop giftcards zo kan de gelukkige ontvanger zelf bepalen wanneer hij/zij wil komen koken en genieten.

Wij zijn maandag - vrijdag geopend van 10:00 - 17:00.
Esther’s Cookery is de gezelligste en enige vegetarische kookstudio in de Pijp. Ideaal voor vrijgezellenfeesten, eindejaarsfeesten of familie-uitjes. Kom je langs?
Jarenlang reisde ik voor mijn werk de hele wereld over en zo kwam ik in aanraking met de meest verrukkelijke verhalen en recepten uit landen als India, Ghana, Israël, Indonesië en Kameroen. Eenmaal thuis combineerde ik de buitenlandse smaken met de Nederlands-Joodse recepten en eettradities die ik van mijn moeder leerde. Zoet en spicy combineren zoals in de Bengaalse keuken, of groenten als koolrabi roosteren en ze verwerken in een salade.

Spicy bloemkool met munt en tamarindesaus, Joodse 'penicilline' 2.0, zoete baba ganoush met dadels en noten, kugels en kigels voorbij de tradities, de magnifieke matseballen van mijn moeder en Bashars engelenhaar; NOSH viert de diversiteit van de moderne Joodse keuken en dient slechts één doel: de lezer totaal overrompelen met zinnenprikkelende gerechten.

Nieuw Amsterdam heeft mij de geweldige kans gegeven om met mijn verhalen en recepten een kookboek te maken. Deze verschijnt in het voorjaar in de boekwinkels maar voor de eerste 100 mensen die NOSH bestellen via mijn website heb ik een speciale verrassing.