Project

Kookworkshops in Amsterdam

Geplaatst op 23 juni 2016, 10:41 uur

Ben je op zoek naar een leuk uitje met vrienden, familie of collega’s? Kom dan gezellig koken en dineren bij Esther’s Cookery!

Kom samen met collega’s of vrienden een kookworkshop volgen bij Esther’s Cookery middenin de Pijp in Amsterdam. Onder begeleiding kook je de lekkerste gerechten en na het koken neemt iedereen plaats aan de grote tafel voor een gezellig diner. Jullie genieten, wij doen de afwas.

Ontdek de vele kanten van vegetarisch eten bij Esther’s Cookery. Ervaar nieuwe smaken, leer nieuwe technieken en maak kennis met allerlei kruiden en groenten.

Ben je helemaal gek van de recepten van Yotam Ottolenghi, wil je meer te weten komen over de Turkse keuken of eet je veganistisch? Alles is mogelijk en de keuze voor een workshop is aan jou – ook als je wilt koken met vis.

Onder het genot van een goed glas wijn proef je samen de gerechten die jullie bereid hebben. Met een extra chef in de keuken is er in de kookstudio ruimte voor 20 personen.

Zowel met het openbaar vervoer als met de auto is Esther’s Cookery goed te bereiken. Vraag meer informatie aan voor een onvergetelijke avond koken in de Pijp!

 

Toelichting

Ben je met een groep groter dan 20 personen? Ook dat kan! Esther’s Cookery werkt samen met de Kookfabriek waar je terecht kunt met een groep tot wel 150 personen. Met hetzelfde plezier en dezelfde mooie ingrediënten en recepten begeleiden wij kookworkshops, waarbij we op diverse kookeilanden een heerlijke maaltijd voorbereiden. Na het koken is er meer dan genoeg plek om samen te genieten van een prachtig diner. Heb je interesse in een workshop van dat formaat? Stuur mij een e-mail en ik maak een offerte voor je.

Doelgroep
Jongeren, 11-22 jaar, Volwassenen, Ouderen
5 afbeeldingen