Eric Ooijevaar

Bewoner, Ondernemer, Professional
Wie is Eric?
Ik heb een trainings- en adviesbureau gespecialiseerd in Geweldloze Communicatie, participatieve medezeggenschap , Sociocratie en het Ego-dieet. Ik kijk ernaar uit, om met mensen in de buurt te onderzoeken hoe we met ruimte en respect voor verschillen in harmonie kunnen samenleven. Juist daar waar deze processen dreigen vast te lopen, wil ik graag meedenken.
Mijn werk en hobbies
Naast mijn eigen bedrijf (Ik heb een trainings- en adviesbureau gespecialiseerd in Geweldloze Communicatie, participatieve medezeggenschap , Sociocratie en et Ego-dieet), werk ik ook parttime in de verslavingszorg als behandelaar en geef ik in de stad bij organisaties vorm aan participatieve medezeggenschap.
Mijn omgeving
Het fijne van de Frans Halsstraat is, dat ik uitkijk op een prachtige binnentuin. Ik noem het wel eens 'mijn eigen Centre Parcs', terwijl we zo goed als midden in het centrum wonen.
Mijn droom
Ik kijk ernaar uit, om met mensen in de buurt te onderzoeken hoe we met ruimte en respect voor verschillen in harmonie kunnen samenleven. Juist daar waar deze processen dreigen vast te lopen, wil ik graag meedenken.
Organisaties van Eric