organisatie

Egodieet.nl

Onderneming, Non-profit, Onderwijsinstellling, Netwerkorganisatie

Wij mensen hebben allemaal een ego, of we dat nu leuk vinden of niet. We zijn er ons meestal niet altijd bewust van, dat we een ego hebben: meestal zijn we in de trance van het ego.


Aan de andere kant zien we het ego van de ander maar al te goed. Als we niet bewust zijn van de werking van het ego op ons leven, dan kunnen we het contact met het Hart verliezen en kunnen er allerlei problemen en klachten ontstaan. Die problemen en klachten blijven niet beperkt tot onszelf, maar ‘besmetten’ ook onze omgeving.


Het ego-dieet is voor mensen die verantwoordelijkheid willen dragen voor de kwaliteit van hun eigen leven en het leven daar omheen. Het ego-dieet gaat over hoe je met het ego bij jezelf en de ander kunt omgaan en meer vanuit het Hart kunt leven, in plaats van vanuit het ego.


Je kunt op veel manieren je ego op dieet zetten. Veel mensen denken dat je alleen maar minder ego moet hebben. Sommige mensen hebben echter te weinig (gezond) ego. Ook deze mensen kunnen op ego-dieet. De één wil afvallen, de ander wil aankomen.


Egodieet.nl biedt trainingen, workshops of retreats aan, of je kunt een individueel coachingstraject volgen, zelfs via Skype.

Deel dit:
Contactpersonen van Egodieet.nl