Bericht

GEZELLIG FIETSEN ROND AMSTERDAM

Geplaatst op 18 juli 2022, 09:24 uur
Illustration

Ook dit jaar maakt de 55=plusfietsgroep mooie en gezellige fietstochten rond Amsterdam. In een rustig tempo trappen we zo'n 35-40km weg. Op het eerste gezicht lijkt dit veel. Maar omdat men in een groep fietst en vanwege de gezelligheid gaat dit vanzelf. We komen op mooie plekjes, langs rustige wegen en fietspaden, bij boerderijwinkels en uiteraard leuke terrasjes voor een koffie of iets anders. Nieuwe deelnemers zijn altijd welkom. Aanmelden kan bij Cok oostveen, via de mail: cokos@dds.nl. Ter illustratie een serie mooie foto's.

Op dit moment wordt er gefietst op de vrijdagen en dinsdagen. Het vertrek is om 10.30 uur vanaf de Tweede van der Helststraat hoek Lizzy Ansinghstraat, naast de voetbalkooi. Dat moet voor iedere Pijpbewoner te vinden zijn.

Daarnaast zijn er op de zondag pittiger fietstochten op toer- of racefietsen. In een stevig tempo maken we dan tochten van 70-90km. Uiteraard ook met een koffiestop op een gezellig terras. Hier is het vertrek om 11 uur, ook vanaf de voetbalkooi. Nieuwe enthousiaste deelnemers zijn welkom. Aanmelding ook via de mail: cokos@dds.nl.

Alle informatie is tevinden op de website www.fietsgroepen.nl.

 

 

Deel dit: