Bericht

FESTIVAL VOOR DE PIJP IN SEPTEMBER 2021 en PRODUCTIELEIDER GEZOCHT!

Geplaatst op 21 mei 2021, 14:09 uur

In 2013 en 2015 organiseerde Stichting Stadstoneel het BioBeton*Bloeit kunstenfestival in de Pijp. Nu, in 2021, willen het Wijkcentrum De Pijp en Stichting Stadstoneel het Biobeton* in De Pijp in cocreatie opnieuw laten Bloeien!  
Zal september 2021 opnieuw zo’n creatief wijkfestival in De Pijp plaatsvinden? Momenteel zijn deze twee organisaties en een aantal vrije vogels uit de buurt, zich vol passie aan het inzetten om de mogelijkheden hiertoe te verkennen en onze buurtgenoten hiervoor warm te maken.
Zie jij het helemaal zitten, een weekend in september waarin alle kunstenaars, artiesten, buurtinitiatieven en ondernemers van De Pijp zich kunnen laten zien en horen, voorafgegaan door twee weken met creatieve workshops en cocreatiesessies? Wil je hierover graag meedenken en helpen om het mogelijk te maken? Zie je jezelf in de rol van (op)bouwer en breker, buurtgids, locatiemanager, EHBO-er of denk je dat we jou op een andere manier nodig hebben?
Stuur dan een mailtje naar productie@stadstoneel.com en vermeld wat je graag wil doen!
PRODUCTIELEIDER GEZOCHT!
Stichting Stadstoneel zoekt op korte termijn een productieleider/assistent voor sociaal-artistieke voorstelling in wording HET PLEIN en buurtfestival BioBeton*Bloeit.
Wij willen graag iemand in ons team die enthousiast is over community-artprojecten en zowel sociaal vaardig als productioneel bedreven is.
Heb je interesse of ken je iemand voor dit werk, neem dan contact op met Joanne Swaan via mail of bel 0633090236. 

Deel dit: