Bericht
    LET OP: Dit bericht wordt nog niet gepubliceerd

ReadOnlyRecord 'label' [Code=NOTE: This message is not yet published] {#3351} [persistent entity]

Geplaatst op 12 juli 2020, 19:10 uur , door Cok Oostveen

De recreatieve fietsgroepen zijn weer van start gegaan. Door de corona heeft het even geduurd maar nu is het eindelijk zover. Voor alle groepen geldt dezelfde verzamel- en vertrekplaats. Dat is in de Tweede van der Helststraat bij Sportcentrum de Pijp, naast de voetbalkooi. We gaan altijd via mooie en rustige routes de stad uit. Maar ook buiten de stad zoeken we bij voorkeur de mooie routes. Een bezoek aan de kaasboerderij, een gezellig terras, een boomgaard of een walnotentuin behoren tot de (favoriete) mogelijkheden.

Voor de 55-plussers zijn er nu twee mogelijkheden. Op de vrijdag maken we kortere tochten van zo'n 30-40km, soms iets langer. Alles in een rustig tempo, op goede stadsfietsen of e-bikes. We vertrekken om 10.30 uur en zijn rond 14-15 uur weer terug.

De tweede mogelijkheid voor 55-plussers is op dinsdag. Dan maken we langere tochten van zo'n 60-70km. Wel in een rustig tempo. Een goede sportfiets of e-bike is aan te bevelen. Het vertrek is om 10 uur.

Voor de pittiger fietsers is er de zondaggroep. Dan wordt er in een tempo van 20km/uur of meer tochten gemaakt van 80-100km. Uiteraard op goede toer- of racefietsen. Wel met een koffiestop. Het vertrek is om 11 uur.

Voor alle groepen kan men zich aanmelden bij Cok Oostveen via de mail cokos@dds.nl. Dat is handig omdat een dag tevoren via de buienradar wordt bekeken of er gefietst gaat worden.

 

Het vertrekpunt
Bij de kaasboerderij
Afgelopen voorjaar waren er jonge biggetjes bij de kaasboerderij
Ook aandacht voor de natuur, orchideeen langs het Brettenpad