Bericht

Van wie is de straat?

Geplaatst op 20 september 2017, 17:27 uur

De ruimte in je buurt

Er is veel aandacht voor de toenemende drukte in de stad. Wat betekent het voor De Pijp als de Noord- Zuidlijn gaat rijden? Voor wie zijn die grote parkeergarages in de buurt? Waarom staan er files in mijn straatje? Waar loop ik letterlijk tegenaan in mijn buurt, en kan dat anders? En met wie deel ik de openbare ruimte? Wat is er nodig om mijn buurt leefbaar te houden.

We voeren tezamen gesprekken op sub-buurtniveau, zodat de verschillende aspecten die van invloed zijn op de leefbaarheid in de openbare ruimte in hun onderlinge samenhang besproken kunnen worden. Zo recht aan het diverse karakter van de verschillende buurten.

We nodigen u uit om samen met bewoners en ondernemers uit je eigen buurt na te denken over een mooie toekomstvisie voor je buurt of de hele Pijp. Praktische ideeën en initiatieven voor op de korte termijn worden ook altijd gewaardeerd.

Elke tafel heeft een grote kaart van je buurt en van de hele Pijp. Je bespreekt elkaars ideeën. Na afloop komt iedereen weer bij elkaar en delen we de uitkomst van de tafels.

Kijk hieronder bij de documenten voor de sub-buurtindeling. Kijk bij de Projecten per sub-buurt voor meer informatie.

We zien je graag binnenkort! Datum volgt zo spoedig mogelijk.

De avond zal beginnen met een hapje en een  drankje om 18.00 uur. Aanvang inhoudelijk programma: 18.45 uur

Waar: Huis van de Wijk de Pijp – 2de van der Helststraat 66.

 

Illustration
 
Deel dit: