Bericht

Donderdag 8 juni 2017 Denk en praat mee over de plannen voor de Pijp. G250 bijeenkomst voor iedereen die woont of werkt in de Pijp.

Geplaatst op 3 juni 2017, 13:03 uur

Het Gebiedsplan de Pijp 2017 van het Stadsdeel Zuid is mede tot stand gekomen door inbreng van bewoners en ondernemers in de Pijp. Op 8 juni willen we met stadsdeelpolitici, ambtenaren, bewoners en ondernemers kijken hoe het staat met de uitvoering van de plannen. We zijn halverwege 2017, wat moet en kan er nog gebeuren. En, wat willen we dat er in 2018 allemaal gaat gebeuren.

U bent van harte welkom om mee te denken en mee te praten.

Na de opening om 18.45 door Germaine Princen, coordinator Wijkcentrum de Pijp, vertelt de stadsdeelvoorzitter Sebastiaan Capel hoe het staat met de uitvoering van het Gebiedsplan 2017 in de Pijp. Daarna gaan we: bewoners, ondernemers, politici en ambtenaren, in groepen rond de tafel om een aantal onderwerpen te bespreken. De volgende onderwerpen staan gepland:

1. Toegangkelijkheid

2. Duurzaamheid

3. De Pijp autoluw en laden en lossen

4. Handhaving Horecaoverlast en terrassen

5. Fietsparkeerdruk

6. Wonen

Bij de Projecten op deze website is nadere informatie te vinden over deze onderwerpen. Hieronder kunt u ook het Gebiedsplan de Pijp 2017 lezen.

De bijeenkomst is in Huis van de Wijk de Pijp, Tweede van der Helststraat  66. De bijeenkomst begint om 18.00 uur met een hapje en drankje. Aanmelden graag via onderstaande link, in verband met de catering

We zien u graag verschijnen!

 

Illustration
 
Deel dit: