Activiteit

Afgelast: Geveltuin Workshop

zaterdag 18 april 2020 , 10:00 - 12:00 uur

Deze workshop is helaas afgelast ivm het corona virus.

NIEUWE DATA VOLGEN ZODRA HET WEER KAN!

 

Maak je geveltuin een succes
Geveltuinen kunnen zoveel betekenen in een stenige buurt. Ondanks dat het maar een smalle strook is langs je huis heeft een geveltuin zoveel effect! Heb je sinds kort een geveltuin of overweeg je om er een aan te vragen? En heb je behoefte aan ‘tips & tricks’ over het tuinieren in een geveltuin? Bereid je goed voor op het komende tuinseizoen door mee te doen aan de workshop en leer specifiek over tuinieren in een geveltuin.

Hoe en wanneer
Hovenier Toos Tuin gaat ons op zaterdag de 18e april van 10.00 tot 12.00 (ook op vrijdag 24 april) onder andere leren hoe we de grond van een geveltuin moeten voorbereiden, hoe je een plant moet planten, waar je rekening mee moet houden als je een plant kiest en hoe je de geveltuin goed onderhoudt tijdens de verschillende seizoenen. Als compostmeester zal Toos zeker ook aandacht besteden aan de waarde van compost voor je geveltuin, en op welke manieren je de grond zo gezond mogelijk maakt voor je planten.
Voor meer informatie over geveltuinieren, kijk eens op onze themapagina.

Locatie en kosten
De workshop wordt gehouden in het Huis van de Wijk de Pijp, Tweede van der Helststraat 66. Deelname kost 10,- euro, met NMT-pas 5,- euro.

Aanmelden
Aanmelden is verplicht en kan via deze link: https://nmtzuid.nl/agenda-item/geveltuin-workshop-april-18/

Meer weten?
Heb je nog vragen, schrijf naar info@nmtzuid.nl.

Locatie
Natuur&Millieuteam Zuid
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Illustration
 
Deel dit: