Dit project is afgerond
Project

Ferdinand Bolstraat Rode Loper

Geplaatst op 19 mei 2016, 12:08 uur

De openbare ruimte boven het tracé van de Noord/Zuidlijn zal in stadsdeel Zuid uitgroeien tot een schitterend gebied dat allure uitstraalt en waar bezoekers zich welkom voelen. In stadsdeel Zuid loopt het gebied van de Rode Loper over de Ferdinand Bolstraat vanaf de Stadhouderskade tot en met de kruising met de Van Ostadestraat.

Door de Noord/Zuidlijn verandert er bovengronds veel in De Pijp. Zo komen de in- en uitgangen van het nieuwe metrostation in de Ferdinand Bolstraat. Daardoor wordt het daar veel drukker. De huidige openbare ruimte is daar niet op berekend.

Zie voor verdere informatie de website of kom langs op het kantoor Rode Loper Ferdinand Bolstraat                                       adres: Saenredamstraat 66

Op werkdagen van 09.00 - 11.00 uur aanwezig voor al uw vragen over de uitvoering van het Rode Loper project in de Ferdinand Bolstraat
U kunt ook bellen met Richard Koenders 06 2295 4722 of per mail: richard.koenders@amsterdam.nl                                       Of neem dan contact op met manager omgeving Saskia Huft per telefoon (06 1338 9866) of via email (s.huft@amsterdam.nl).

Klaar
Deel dit: