Activiteit

Brainstormen in het kader van Buurt Budget Cornelis Troost/Hercules Seghers

Op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag , 11:00 - 13:00 uur
Illustration

Heeft u een goed idee voor de Cornelis Troostbuurt of de Hercules Seghersbuurt?
Als bewoner/ondernemer van de Cornelis Troostbuurt/Hercules Seghersbuurt weet u als geen ander wat er nodig is om uw buurt mooier, gezelliger en groener te maken. Daarom stelt stadsdeel Zuid in 2024 € 125.000,- buurtbudget beschikbaar voor plannen in de Cornelis Troostbuurt/Hercules Seghersbuurt. De bewoners bedenken niet alleen de plannen, maar bepalen ook welke plannen geld krijgen door te stemmen. Heeft u een idee en wilt u graag iets doen voor de buurt? Schrijf een plan en doe mee! 

Ideeën ophalen in de buurt, 4 maart tot en met 1 april
Vanaf 4 maart gaan we de buurt in om bewoners en ondernemers van de Cornelis Troostbuurt/Hercules Seghersbuurt uit te nodigen een plan in te dienen. We staan dan elke week op straat in de buurt. Samen met u brainstormen we over ideeën voor de buurt. 

Hoe werkt buurtbudget?
Eerst verzamelen we ideeën. Dan kunnen er vanaf 2 april plannen ingediend worden. Vervolgens toetst het stadsdeel of uw plan haalbaar is. Daarna verdeelt de buurt in oktober 2024 het beschikbare budget over de haalbare plannen door te stemmen. De gekozen plannen mogen in 2024 en 2025 worden uitgevoerd.

Spelregels (amsterdam.nl)

We hopen jullie te treffen bij een van onze straatmomenten. Let op! Tijden kunnen variëren! 

 

Locatie
Cornelis Troostbuurt en Hercules Seghers Buurt in De Pijp
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Leeftijd
Vanaf 10 jaar
start / einde
Gestart op ma 4 maart 2024. Beƫindigd do 25 april 2024
Documenten
Deel dit: