Activiteit

Rozensnoeiworkshop

zaterdag 9 maart 2024 , 10:00 - 12:00 uur
Illustration

Snoeien doet bloeien
We bestaan dit jaar 25 jaar en gedurende deze periode organiseerden we jaarlijks meerdere snoeiworkshops en deze zijn behoorlijk populair. Vanwege het jubileum trappen we dit jaar of met een speciale rozensnoeiworkshop met onze snoeileraar Gerard Schuitemaker! De rozensnoeiworkshop zal plaatsvinden op zaterdag 9 maart 2024, je kunt je opgeven als deelnemer, maar we zijn ook op zoek naar rozen om te snoeien. Dus heb jij een roos in je geveltuin of tuin staan in De Pijp of Rivierenbuurt en wil je graag leren hoe je die het best kunt snoeien? Geef jezelf en je roos op voor deze workshop!

Actief bezig 
Het succes van de workshops is gebaseerd op de manier waarop Gerard je wegwijs maakt in de do’s en don’ts van het snoeiwerk: met veel praktijkverhalen en een actieve aanpak.  Hieronder even alles op een rijtje:

Datum: zaterdag 9 maart 2024
Tijd: 10.00 tot 12.00 uur
Locatie start: Huis van de Wijk De Pijp, Tweede van der Helststraat 66
Benodigdheden: handschoenen, snoeischaar en fiets
Aanmelden
Wil je graag meedoen? Dat kan door onderstaand aanmeldformulier in te vullen. De workshops gaan door met minimaal 8 en maximaal 12 deelnemers en 6 rozen. Deelnamekosten* zijn € 10,-

Locaties
We starten deze workshop bij het Huis van de Wijk De Pijp waar we de twee klimrozen gaan snoeien in de geveltuin. Maar heb je dus zelf een roos die gesnoeid moet worden in De Pijp of RIvierenbuurt geef hem dan op via onderstaand formulier.

Locatie
We starten bij Het Huis van de Wijk en vertrekken dan op de fiets naar verschillende andere rozen in De Pijp
Kosten toelichting
€10,-
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Deel dit: