Activiteit

Wintergesprek

dinsdag 16 januari 2024 , 20:00 - 21:00 uur
Illustration

Beste buurtgenoten,

Graag nodig ik jou uit voor een gesprek over het gevoel van onbehagen dat in deze tijd aan het groeien is. In mijn huiskamer organiseer ik daarom een ontmoeting waarin buurtgenoten verhalen en ervaringen delen waar normaal gesproken weinig tijd en ruimte voor is.

Het Wintergesprek dient als antwoord op de behoefte aan ontmoeting in de buurt. Het is een kleine samenkomst met een openhartig gesprek. Dat is geen discussie, maar een samenkomst van één uur. Waarin we ervaringen uitwisselen over bijvoorbeeld gevoelens van verdeeldheid of onbehagen. We ontmoeten elkaar en willen van elkaar leren. 

Op 16 januari houd ik in mijn huiskamer aan de Jozef Israëlskade van 20:00 – 21:00 een Wintergesprek met 4 buurtgenoten. Wil je er erbij zijn? Stuur mij een bericht via eline_hanssen@hotmail.com. 
Ik ontmoet je graag!
 
Groet van Eline Hanssen



Locatie
Mijn huiskamer aan de Jozef Israëlskade
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 16 jaar
Omschrijving doelgroep 
Het Wintergesprek is voor buurtbewoners die nieuwsgierig zijn naar en openstaan om te leren van andere buurtbewoners. Buurtbewoners die het belangrijk vinden om ruimte te geven aan niet-luchtige onderwerpen en deze bespreekbaar te maken terwijl we in verbinding blijven met elkaar.
Documenten
maximum aantal deelnemers
4
Deel dit: