Activiteit

Kunsttalkshow De Zoete Inval

zondag 30 april 2023 , 15:00 - 17:30 uur
Illustration

De Zoete Inval, zo heet het avontuurlijke plan dat Stadstoneel samen met Cinetol heeft opgevat om onze buurt te verrijken met een maandelijkse kunsttalkshow. Een gast en kunstenaar van de maand wordt tijdens deze talkshow uitgedaagd het publiek niet alleen het werk te tonen maar ook zijn/haar manier van werken te laten ervaren.

Zondagmiddag 30 april zal filmregisseur Sven Peetoom vanaf 15.00 uur in Cinetol te gast zijn. In een enthousiaste interactieve en audiovisuele presentatie zal Sven vragen van Joanne Swaan en uit de zaal beantwoorden en je meenemen in een tocht achter de schermen van het maken van een film. Als summum van de middag zullen we zelf Cinetol kort omtoveren tot een studio en samen als filmcrew een filmscène opnemen. 

Het wordt daarmee dus niet alleen een kijk en luister- maar ook een doe-middag voor iedereen. 

Kom op de bonnefooi, alleen of samen met familie, vrienden of de buren naar De Zoete Inval op: Zondagmiddag 30 april om 15.00 uur in Cinetol.

Reserve niet nodig! 
Toegang €5, inclusief een drankje na afloop.

*Sven Peetoom is zowel regisseur van documentaires als fictiefilms (en stiekem soms ook wat theater en video-installaties).

Locatie
Broedplaats Cinetol
Kosten toelichting
€5 inclusief drankje na afloop
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 15 jaar
Omschrijving doelgroep 
Iedereen die benieuwd is naar de kunstenaars in De Pijp
Deel dit: