Activiteit

29e Natuur&Milieumarkt Sarphatipark

zondag 23 april 2023 , 12:00 - 17:00 uur
Illustration

Zondag 23 april vindt voor de 29e keer de Natuur&Milieumarkt plaats in het Sarphatipark, weer op onze vaste locatie bij de ingang bij het Groen Gemaal. Meest actuele informatie over deelnemers en activiteiten vind je op deze pagina.

Natuur&Milieumarkt 2023
De markt is een verzamelplek voor groene en duurzame initiatieven en ondernemers. We willen de bezoekers van de markt informatie bieden over hoe zij zelf in hun buurt, huis, tuin of balkon aan de slag kunnen gaan om deze groener en/of duurzamer te maken en om de biodiversiteit een boost te geven. We willen inspireren door (inheemse) en biologische planten en zaden, over compost(eren) voor de flora en fauna die wij zo hard nodig hebben. Samen met de organisaties en ondernemers op de markt willen wij mensen helpen om duurzamere en groenere keuzes te maken.

Wil je ons meehelpen op de markt?
Van harte welkom, hoe meer helpers hoe gezelliger! Stuur een mail naar info@NMTzuid.nl met je contactgegevens en mogelijk met welk taakje je leuk vindt om te doen. denk aan bordjes en banieren ophangen, koffie en broodjes ronddelen, stroomkabels aansluiten, plantenkratjes helpen sjouwen, kinderactiviteiten begeleiden en mensen informatie geven over het programma en wie waar staat.

Locatie
Sarphatipark
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Deel dit: