Activiteit

Weggooien kan altijd nog! Repair Café De Pijp

zaterdag 29 januari 2022 , 12:00 - 16:00 uur
Illustration

Wat doe je met een kapotte citruspers, broodrooster of cd-speler? Weggooien, want een nieuwe is vaak goedkoper dan laten repareren. 
Dat is zonde, niet alleen van het geld, maar ook van de (onnodige) belasting van het milieu. Daarom komt een groepje handige vrijwilligers maandelijks bijeen in het Repair Café De Pijp om kapotte spullen van buurtbewoners te repareren. Alweer voor het 12e jaar!

Tijdens het Repair Café op de laatste zondag van de maand staan er reparateurs klaar die kunnen helpen apparaten, kleding, lampen en meubilair te repareren. Als het druk is, kan het soms even duren. Maar dan drink je toch een kopje koffie of thee en kijkt hoe die handige mannen en vrouwen alles proberen te repareren?

Meer informatie
Je bent welkom op de laatste zondag van de maand op onze locatie: Voedselbank Amsterdam Zuid, Lutmastraat 61A tussen 12 en 16 uur.
Als je na 15.30 uur binnenkomt is er een kans dat we je niet meer kunnen helpen omdat we om 16 uur moeten opruimen en afsluiten.
Heb je vragen stuur die dan in een mail naar Repaircafédepijp@gmail.com.
Aanmelden is niet verplicht maar als je een specifiek probleem hebt dan kunnen de reparateurs specifieke gereedschappen meenemen als ze dat vooraf weten.
Om de Repair Cafés leuk te houden en teleurstelling te voorkomen, zijn er huisregels opgesteld.

We repareren voor een donatie. Dit wordt erg op prijs gesteld, want we betalen hier onder andere de koffie/thee voor de reparateurs van en het materiaal om mee te repareren.

Locatie
Voedselbank Amsterdam Zuid
Kosten toelichting
Een donatie voor materialen wordt zeer op prijs gesteld
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Illustration
 
Deel dit: