Activiteit

Natuur&Milieumarkt Sarphatipark

zondag 24 april 2022 , 12:00 - 16:00 uur
Illustration

Zondag 24 april vanaf 12 uur
Welkom op onze jaarlijkse markt in het Sarphatipark. Vanwege de renovatie van het noordelijke deel van het park, staan we deze keer in het zuidelijk deel. Meteen rechtsaf als je het park binnenkomt vanaf de Eerste Jan van der Heijdenstraat.

Deelnemers
Aanmeldingen tot nu toe: Al Dente komt weer muziek maken. Kwekerij Jan Neelen, Alies Natuurlijk/de Tuinakker en de Botanische Tuin Zuidas staan er met biologische planten. Amstelglorie staat er met biozaden uit eigen kweek.
Verder een speciale versie van ‘Buurten in De Pijp’ (Wijkcentrum De Pijp) met dialogen met interessante sprekers, Repair Kids, Eigen Krachtvoer, Towards Nature Permaculture, Opentuinendag De Pijp, Gierzwaluwenwerkgroep Amsterdam, Ratatouille Traiteur, De Schone Groene Pijp samen met Vereniging Sarphatipark, Handgeplukt, Visible Voice natuurschilderen, Groen Gemaal, Caffè Minerva, Tonnellerie Den Ouden regentonnen, Suzanne de Boer van Het Bloembalkon en Caspar Jansen van Het Bijenbalkon(!), Uitgeverij Vonk natuurboeken, Bettina Bakt biologische taarten, Amsterdam Rainproof met de nieuwe Rainproof coaches, Stadsdorp De Pijp, de Watertuinen Boerenwetering en Springplank De Pijp!

Interesse om mee te doen als vrijwilliger? Mail naar Info@NMTzuid.nl

Wil je graag met je organisatie op de markt komen staan en een kraam reserveren? Dat kan tot uiterlijk donderdag 21 april! Vul dan het formulier op onze website in .

Bewonersinitiatieven uit De Pijp, Rivierenbuurt of Buitenveldert hoeven niet te betalen voor een kraam en kunnen een 2 of 3 meter kraam reserveren via info@NMTzuid.nl

Locatie
Sarphatipark
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Deel dit: