Activiteit

Bijeenkomst verbouwingen in Oud-Zuid

dinsdag 27 november 2018 , 18:30 - 20:30 uur


Vervolgbijeenkomst over de overlast van verbouwingen in stadsdeel Zuid.

Initiatiefgroepen en bewoners die in juli aanwezig waren, hebben een uitnodiging ontvangen. Heeft u ook belangstelling voor deze bijeenkomst, dan bent u van harte welkom.
In een aantal buurten, vooral in Oud-Zuid, ondervinden bewoners al lange tijd de gevolgen van een groot aantal verbouwingen. De roep om actie wordt begrijpelijkerwijs dringender. Het bestuur van de stad heeft zich uitgesproken hierop actie te willen ondernemen. Voor het bestuur gaat het om een betere balans tussen rechten van eigenaren om te investeren in kwaliteit en comfort en het beperken van de overlast van de vele verbouwingen.

Tijdens de bijeenkomst op dinsdag 27 november willen wij graag met u bespreken welke oplossingen voor u het belangrijkst zijn. 

Vragen
Medewerkers van de afdeling Vergunningen en Handhaving van stadsdeel Zuid en het gebiedsteam Oud-Zuid zijn gedurende de bijeenkomst aanwezig om uw vragen over concrete situaties te beantwoorden of op te nemen om later op terug te komen. Hiervoor wordt een aparte ruimte ingericht.

Programma
18.30 – 19.00 uur Inloop
19.00 – 20.15 uur Start en in gesprek over mogelijke oplossingen
20.15 – 20.30 uur Afsluiting


Locatie: Frans Otten Stadion, IJsbaanpad 43, 1076 CV Amsterdam
Tijd: Inloop vanaf 18.30 uur. Programma van 19.00 uur tot 20.30 uur
Meer informatie
Wilt u meer informatie, mail dan naar bestuursondersteuning.sdz@amsterdam.nl.
 


 
 
 
 

Deel dit: