Activiteit

Bewonerspanel Wayfinding De Pijp

maandag 19 november 2018 , 17:30 - 19:00 uur

Graag nodigen we u uit om in een Bewonerspanel Wayfinding mee te denken over de verbetering van de bewegwijzering voor voetgangers in de Oude Pijp.

Waarom?
Stadsdeel Zuid neemt de bewegwijzering in De Pijp onder de loep, met als eerste gebied de Oude Pijp. Het doel van deze verbetering is de bewegwijzering beter te laten aansluiten op de behoeftes van de diverse bezoekers. Met slimme, (deels) digitale bewegwijzering willen we bezoekers wijzen op de verschillende bezienswaardigheden in Zuid en ze de juiste routes te wijzen. De verwachting is dat we hiermee ook bijdragen aan spreiding van drukte.

De ervaringen van u als bewoner zijn hiervoor belangrijke input. Daarom organiseren we eenmalig dit Bewonerspanel Wayfinding. Op basis van een analyse die in augustus is uitgevoerd bespreken we met dit panel een eerste plan.

Vragen die aan de orde komen zijn o.a. : Verschillende bestemmingen op de bewegwijzering; zijn deze nu goed? Mist u bestemmingen? Voorgestelde en bestaande routes: staat de bewegwijzering op de juiste locaties? Zijn de routes logisch?

Aanmelden
U bent van harte welkom.
Wanneer:             maandag 19 november 17.30 – 19.00 uur
Waar:                    Dageraad  
Aanmelden:          gpmo.sdz@amsterdam.nl  
Ovv:                       Uw naam en woonstraat

Bent u niet in de gelegenheid te komen maar wilt u wel uw input geven, mail dan eveneens naar dit adres onder vermelding van Input Bewonerspanel Wayfinding.

Met vriendelijke groet,

Karien Timmer
Projectleider, Stadsdeel Zuid 

 

 

 

 

 

Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Deel dit: