Activiteit

De Cultclub: Fysiek theater, de ganzenplaag en inkt op papier

donderdag 3 mei 2018 , 19:00 - 22:00 uur

Finissage Mark Schalken / We want it darker

 Donderdag 3 mei om 18.00 uur houden we in de ArtKitchen Gallery een bijzonder culinair diner. Op deze dag zullen voor het laatst de inktwezens van Mark Schalken wemelen op grote vellen papier aan de muur en in kleine publicaties op tafel in de galerie. Daarnaast kun je getuigen zijn van een dansvoorstelling van Fernando Oliviera die zich laat inspireren op de tekeningen van Mark Schalken.

 Verwacht geen alledaags menu voor het vegetarische diner. De Keuken van het ongewenst dier serveert overheerlijke asperges met gevulde eieren van de wilde gans. Een diersoort dat veel overlast veroorzaakt, waardoor er jaarlijks een miljoen ganzeneieren worden vernietigd en weggegooid. De Initiatiefnemers Nicolle Schatborn en Rob Hagenouw en  Pepi Mensink van Woest Koken  laten je zien en proeven hoe een plaag een culinair lekkernij kan worden. Tijdens het diner zullen zij in gesprek gaan met de gasten over hoe men met ongewenste dieren om moet gaan.

 De Braziliaanse performance artist en danser Fernando Oliviera zal een fysiek theaterstuk opvoeren tijdens deze avond die geïnspireerd is op de tekeningen van Mark Schalken. Met behulp van improvisatie heeft hij een eigen vorm- en bewegingstaal ontwikkeld. Zowel de esthetiek als de thematiek van zijn composities gebruikt hij om de mogelijkheden en vooral de onmogelijkheden van het lichaam te onderzoeken.

 De expo van Mark Schalken / We want it darker zal op donderdag 3 mei voor het laatst te zien zijn. De galerie is dan zoals gebruikelijk van 13.00 tot 18.00 uur geopend. Daar aansluitend zal het afsluitende diner starten. 

Kosten van dit event zijn ? 32,50 p.p. incl. eerste drankjes. Als je wilt is er natuurlijk meer. We hebben een aantal hele mooie wijnen.

Graag aanmelden voor dinsdag 1 mei  KLIK HIER

Locatie
ArtKitchen Gallery
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
bijzonderheden
Let op: bij minder dan vijftien aanmeldingen kan het diner helaas geen doorgang vinden. Reeds gemaakte betalingen zullen uiteraard teruggeboekt worden.
Illustration
 
maximum aantal deelnemers
20
Deel dit: