Activiteit

Ideeën bijeenkomst Kunstwerk Buurtstalling Gerard Doustraat 156

woensdag 25 april 2018 , 18:30 - 19:30 uur

Denk mee over het kunstwerk voor de buurtstalling Gerard Doustraat 156.


Een  buurtfietsenstalling heeft een belangrijke functie voor de buurt als de omwonenden. Het is daarom belangrijk dat de stalling zo goed mogelijk bij de wensen van de buurt aansluit. Kunstenaar Hugo Kaagman nodigt iedereen, om mee te denken bij het tot stand komen van het nieuwe kunstwerk van de fietsenstalling aan de Gerard Doustraat 156.


Er zijn drie schetsontwerpen die een directe link met de buurt hebben met een centrale thema :  De Albert Cuyp, het groene stadsleven en de fiets. Hugo Kaagman zal op de bijeenkomst de drie schetsontwerpen voorleggen aan de buurtbewoners. En zij mogen meebeslissen, onder het genot van een kop koffie of thee,  welk ontwerp het mooiste en het beste is voor de buurt. Naast het proces van het tot stand komen van het kunstwerk, zal Hugo een lezing geven. Zo wordt iedereen in de gelegenheid gebracht om meer van het kunstwerk, de kunstenaar en zijn werkwijze te weten te komen.


Wie Hugo nog niet kent,  hij is een oude bekende uit de buurt, die al eerder de Hemonylaan opgevrolijkt heeft met zijn beschilderingen in de straat. Ook verder de Albert Cuyp op, kunnen wij zijn andere kunstwerken vinden, waaronder de frietzaak. En wil je nog meer werk van hem zien die kan je vinden op www.kaagman.nl


Heb je al een voorkeur of ideeën over de schetsontwerpen of wil je juist hierover meer weten. Meld je nu aan via  info@artkitchen.nl En dan zien we je op 25 april om 18:30 in de gallerie op de Hemonylaan 6A.

Locatie
ArtKitchen Gallery - Hemonylaan 6a
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Illustration
 
Deel dit: