Activiteit

Kenia Educatie Project  Interactieve lezing door: Julia Strijland in Plan C

dinsdag 27 maart 2018 , 20:00 - 21:30 uur

Kenia Educatie Project     door: Julia Strijland

Dinsdag 27 maart 20:00 uur


Hoe leren we? Waarom leren we? Wat leren we?

Interactieve lezing over probleem oplossend leren met een uitnodiging om gezamenlijke activiteiten, projecten en uitwisselingen op te zetten met scholen in ontwikkelingslanden.

 

Julia Strijland, onderwijsdeskundige en documentaire filmmaker was in December 2017 in Kenia en gaf les aan docenten van een middelbare meisjes school in 21st Century Skills en STEAM (Science, Technology, Engineering, Art, Mathmatics) -projecten.

Entree gratis

 

Deze lezing maakt deel uit van: 

 Better Tuesdays!   WOORDEN EN DADEN

Vanaf 20 feb 2018  zijn er in plan C lezingen, die als overkoepelend thema hebben om te verbinden, om met elkaar oplossingen te vinden voor problemen die er leven in de buurt, in de regio, nationaal of zelfs op internationaal niveau! Het spreekwoord ‘geen woorden, maar daden’, roept op tot actie en concrete oplossingen. Maar juist ook in de woorden, de communicatie kunnen we van elkaar leren en onszelf beter begrijpen. In de21ste eeuw, waar we meer en meer met elkaar verbonden zijn via social media en internet, zoeken we ook weer de verbinding met elkaar, met de aarde, met de verantwoordelijkheid die we met z’n allen kunnen nemen om deze wereld een stukje mooier te maken.

Voor update kijk naar onze website:
www.plancdiamantbuurt.nl

 

 

Locatie
Plan C, Smaragdplein 24, Diamantbuurt.
Kosten
Gratis
Kosten toelichting
Plan C een initiatief van buurtbewoners! Alle activiteiten worden Gratis gegeven. Vrijwillige bijdrage welkom!
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: