Activiteit

Informatiemiddag Kloek, wonen met zorg

zaterdag 13 mei 2017 , 13:30 - 14:30 uur

Informatiebijeenkomst bij Kloek in de Pijp

Op Lutmastraat 181-183 komt de tweede locatie van Kloek, kleinschalig wonen voor mensen met dementie. Tijdens de koffiemiddag op zaterdag 13 mei 2017 vertelt Kloek aan belangstellenden wat zelfstandig wonen bij Kloek inhoudt en hoe Kloek warme zorg vormgeeft. Mensen met dementie, hun familie, zorgverleners en buurtbewoners uit de Pijp en de rest van Amsterdam zijn dan van harte welkom.

De koffiemiddag is van 13.30 tot 14.30 uur in De Edelsteen, Smaragdplein 3 in Amsterdam. U kunt zich voor deze bijeenkomst  aanmelden via info@kloek.nu. U hoeft alleen maar uw naam en het aantal personen door te geven.  Tijdens de bijeenkomst kunt u uzelf, uw partner, vader of moeder alvast vrijblijvend inschrijven.

Locatie Lutmastraat in de Pijp

Kloek aan de Lutmastraat in de Pijp gaat in september 2017 open. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan 36 appartementen voor mensen met dementie. Zij wonen daar straks zelfstandig, in groepen van 8 of 9 bewoners. Per groep is er een vast zorgteam. Bewoners leven zo veel mogelijk hun eigen ritme, maar eten en koken bijvoorbeeld wel met elkaar, als zij dat willen. Kloek maakt kleinschalig wonen voor mensen met dementie betaalbaar en is er speciaal voor mensen met een kleine portemonnee.

-------------------------------------------------------------------------------------

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Theo Berg of Martin van de Graaf (directeuren Kloek, wonen met zorg), telefoon (085) 303 12 45

Meer info: www.kloek.nu

 

Locatie
De Edelsteen, Smaragdplein 3 in Amsterdam
Kosten
Gratis
Doelgroep
Speciaal voor senioren
Illustration
 
Deel dit: