Bericht

Bestel nog snel een regenton met flinke korting!

Geplaatst op 29 juni 2017, 13:38 uur

Wil jij ook een regenton in je (gevel)tuin? Doe dan mee met onze regentonnen actie, dan krijg je een fikse korting op een mooie kastanje houten of kunststof regenton.

Er kwamen zoveel aanmeldingen van geïnteresseerden binnen voor ons Project Regenton, dat we een inkoopactie zijn begonnen. Want hoe meer tonnen, hoe beter we de wateroverlast kunnen verminderen! Dit is de aanbieding:

Een regenton van kastanjehout € 130 (lang model 120L) + messing kraan + Speedy systeem vulautomaat + bezorging voor € 130 in plaats van € 217,49. Dat is een korting van ongeveer 40%. Een bijpassend houten standaard is optioneel bij te bestellen voor € 17,50 in plaats van € 25 euro.
Een groene kunststof regenton € 80 (lang model 100L) + kraan + standaard + Speedy systeem vulautomaat + bezorging voor € 80 in plaats van € 121,99.

15 juli regentonnen dag
Op zaterdag 15 juli tussen 11.00 en 13.00 uur kun je de bestelde ton met accessoires ophalen. Er wordt ook voorgedaan hoe je de ton kunt aansluiten op de regenpijp. De locatie voor deze activiteit is het Henrik de Keysergebouw op het gelijknamige plein in De Pijp. Zet het vast in je agenda als je een ton wilt hebben.

Bestellen voor 1 juli
Bestel een ton door te mailen naar Anna van Natuur&Milieuteam Zuid (Anna@NMTZuid.nl). Wil je een kunststof of kastanje hout zet dat dan in de mail. Je krijgt van ons een mailtje met kortingscode en rekeningnummer.
Als je dat leuk vindt kun je op je ton een groene afdruk van het Natuur&Milieuteam logo krijgen met een verwijzing naar de projectpagina van de regentonnen. Zo inspireer je andere Amsterdammers om mee te ook doen!

 

Deel dit: