Bericht

Respondenten gezocht!

Geplaatst op 23 april 2017, 14:25 uur

Beste inwoner van de Pijp,

Graag vraag ik uw aandacht voor het volgende.

Ik zal mij eerst even voorstellen. Mijn naam is Jeroen Theeuwen en ik ben op dit moment student aan de Universiteit Utrecht. Voor mijn bachelorthesis van de studie Sociale Geografie en Planologie ben ik op zoek naar inwoners van de Pijp die mee willen werken aan een interview.

Dit interview zal ingaan op uw ervaring met, en reactie op, het toerisme in De Pijp. Hierbij zal ook specifiek aandacht gegeven worden aan de verhuur via AirBnb. Naar verwachting zal het interview ongeveer een half uurtje duren.

Het doel van mijn onderzoek is namelijk om door middel van deze interviews een beeld te krijgen van hoe de inwoners van de Pijp het toerisme/de toeristen in de wijk ervaren en hoe zij hierop reageren.

Dus woont u op dit moment in de Pijp (of heeft u tot pas geleden er gewoond, maximaal 3 maanden geleden), bent u boven de 18 jaar en wilt u graag uw ervaringen met mij delen? Dan ben ik op zoek naar u!

Bij interesse kunt u mij via een email naar j.f.theeuwen@students.uu.nl bereiken. De tijd/datum en locatie van het interview zijn uiteraard bespreekbaar.

Mocht u nog vragen hebben, dan hoor ik het ook graag! Stuur gerust een berichtje.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Theeuwen

Deel dit: