Bericht

Natuur&Milieuteam Zuid blijft groen in de buurt ondersteunen!

Geplaatst op 11 november 2016, 21:48 uur

Wethouder Choho is vanmorgen op werkbezoek geweest in De Pijp. Hij heeft zeer geïnteresseerd geluisterd naar de aanpak van NMTzuid om bewoners te ondersteunen bij hun projecten en bewonersinitiatieven in de wijk. Hier zegt hij het zelf https://www.facebook.com/abdeluheb.choho
Zijn conclusie was dat dit precies past in zijn inzet voor vergroening van de stad. Hij benadrukte hoe belangrijk hij het vind dat bewoners hun eigen buurt vergroenen en verduurzamen.
De gemeenteraad, geïnspireerd door de vele insprekers, heeft een motie is aangenomen voor extra geld voor Groen in de buurt. De motie is ingediend door Paul Guldemond en Marijn Bosman van D66, Jasper Groen van Groen Links en PvdD Johnas van Lammeren.
De wethouder heeft toegezegd dat onze subsidie hieruit betaald wordt.
We zijn erg blij met dit nieuws en we mogen het werk ,dat we met veel plezier doen, blijven voortzetten! Ontzettend bedankt voor alle steunbetuigingen!
 

Illustration
van links naar rechts: Tjerk Dalhuisen voorzitter wijkcentrum de Pijp, Abdeluheb Choho, wethouder van o.a. Duurzaamheid en Openbare Ruimte, Lilian Voshaar van het Natuur en Mileuteam Zuid.
Deel dit: