Nieuw bericht

RECREATIEF FIETSEN

geplaatst op 25 februari 19, 10:54 uur, door Cok Oostveen

Onverwacht vroeg dit jaar vanwege het zachte weer zijn we nu al begonnen met fietsen. En WE dat zijn de twee fietsgroepen uit onze buurt.

De eerste is de 55-plusgroep. Deze start iedere vrijdag om 10.30 uur vanaf de voetbalkooi in de Tweede van der Helststraat. Dat is naast het Sportcentrum de Pijp. Er wordt gefietst op gewone en goede fietsen. Maar ook op E-bikes. In een rustig tempo maken we prachtige tochten rond Amsterdam. Met veel oog voor de omgeving. En uiteraard ook voor kaasboerderijen, plukplekken, etc. Ergens onderweg is er een koffiestop. Voor aanmelding zie de website www.fietsgroepen.nl.

De tweede groep fietst pittiger op toerfietsen. De start is iedere zondag om 11 uur, ook vanaf de voetbalkooi in de Tweede van der Helststraat. Pittig betekent niet blik op oneindig en racen maar. Het tempo is wel stevig maar we hebben zeker oog voor de omgeving. De afstanden varieren tussen de 80 en 100km. En altijd een koffiestop. Ook hier kan men zich aanmelden via de website www.fietsgroepen.nl.

Nieuwe enthousiaste deelnemers zijn altijd welkom!