Nieuw bericht

Comité BoerenweteringBuurtgarage

geplaatst op 18 mei 18, 21:09 uur, door Frank van Dorp

De garage is klaar, binnenkort kunnen vergunninghouders en bezoekers er gebruik van maken. Alle vergunninghouders die recht hebben op een plek in de garage hebben hierover bericht ontvangen van de gemeente.

(Het stadsdeel Zuid laat weten dat:Een aantal vergunninghouders uit de Frans Halsbuurt heeft per abuis nog geen uitnodigingsbrief ontvangen voor parkeren in de Albert Cuyp garage.
Het betreft de postcodes 1072 AK en 1072 AN op de Ruysdaelkade, 1072 BZ (stuk Frans Halsstraat) en 1072 CK,  CT, CV en CW  in de Albert Cuypstraat, 1072 VP (stuk Gerard Doustraat) en 1072 XS (Quellijnstraat 42)

Betreffende vergunninghouders kunnen vanaf heden de garage gebruiken via kentekenherkenning en bij de beheerder desgewenst een  informatiefolder over de garage meekrijgen.)

Het Comite BoerenweteringBuurtgarage, een beter naam voor de garage, blijft zeker nog twee jaar bestaan. Want er kan nog schade optreden aan de omliggende huizen. We hopen van harte dat het niet gebeurt. Maar wij blijven dat bewaken. Daarin worden we bijgestaan door een onafhankelijke deskundige. We doen dit ook in goede samenwerking met de aannemer en de ambtenaren van het stadsdeel.

De schade zou kunnen ontstaan door veranderingen in de grondwaterstand. Wat dan te doen? 

Lees het schadeprotocol, te vinden bij ons project op deze website