Nieuw bericht

Vooruit met De Pijp/Rivierenbuurt

geplaatst op 28 februari 18, 22:23 uur, door Vooruit met De Pijp/Rivierenbuurt

Beste bewoners van De Pijp, 

Met Vooruit met De Pijp/Rivierenbuurt stel ik mijzelf verkiesbaar voor de verkiezingen van 21 maart 2018, voor de stadsdeelcommissie van De Pijp en Rivierenbuurt. De stadsdeelcommissie voorziet het stadsdeelbestuur van zwaarwegend advies over het te voeren beleid en de te nemen besluiten. 

Onze mooie, historische wijken kampen met hedendaagse problemen. Er is een groot afvalprobleem, er is een groot verkeersprobleem en er is een groot milieuprobleem. Hiernaast bestaat het gevaar dat onze wijken nog minder toegankelijk worden voor de verschillende inkomens- en leeftijdsgroepen. 

Als betrokken bewoner en hopelijk lid van de stadsdeelcommissie kan ik meedenken over de oplossingen van deze en andere problemen en op die manier bijdragen aan een nog mooiere Pijp en Rivierenbuurt, zodat we ook echt vooruit kunnen. Hiervoor heb ik uw stem en steun nodig, als bewoners van De Pijp en Rivierenbuurt.

Stem op 21 maart 2018 niet alleen voor de gemeenteraad en het referendum, maar ook voor de stadsdeelcommissie. Stem op een betrokken buurtbewoner en niet op een politieke partij, zodat beleid en advisering gescheiden blijven. Stem daarom op Vooruit met De Pijp/Rivierenbuurt, Edin Husagic, lijst 38! 

Foto