Nieuw bericht

Kandidaat Stadsdeelcommissie D66

geplaatst op 28 februari 18, 14:41 uur, door Erik Schmit

Beste inwoners van de Pijp,

Graag stel ik mijzelf voor als kandidaat voor de Stadsdeelcommissie. Met veel plezier woon ik met mijn partner in de Pijp. Ik ben 48 jaar, ondernemer en docent aan een Amsterdamse hogeschool.

Reeds enkele jaren zet ik mij in voor Amsterdamse inwoners en ondernemers, door het organiseren van bijeenkomsten in de stad. Door te luisteren naar wat er leeft bij inwoners en deze te vertalen naar praktische voorstellen. Door te zorgen dat de stad toegankelijk is en blijft voor iedereen.

Ons stadsdeel biedt talloze mogelijkheden voor mensen van verschillende komaf, voor jong en oud en ieder met eigen idealen. Ons stadsdeel groeit. Het is belangrijk om hierin een balans te vinden. Ik wil mij graag inzetten voor een gevarieerd woning- en winkelaanbod, ruimte voor fietsers, voetgangers en auto, goede scholen en parken, minder vuil op straat en meer veiligheid.

Als lid van de Stadsdeelcommissie wil ik op een verbindende en daadkrachtige wijze samenwerken met de bewoners, ondernemers en het stadsdeelbestuur aan de toekomst van ons mooie stadsdeel!

Als je ideeën of suggesties hebt, laat het mij dus gerust weten!2 foto's