Activiteit

Boekpresentatie en seminar: Falling In

maandag 17 juni 2024 , 18:00 - 19:30 uur
Illustration

De Appel is verheugd om een gesprek te organiseren over curatorieel onderzoek rond de nieuwe publicatie Falling In: Movement and Becoming in Curatorial Research, samengesteld door een van haar alumni Jussi Koitela, samen met Dahlia El Broul en Ksenia Kaverina. Het boek is uitgegeven door Frame Contemporary Art Finland in samenwerking met Mousse Magazine & Publishing. Het evenement wordt georganiseerd in samenwerking met Frame en het Fins Cultureel Instituut voor de Benelux.

Falling In: Movement and Becoming in Curatorial Research brengt curatoren van verschillende geografische locaties samen om hun methoden, motieven en doelen voor het uitvoeren van onderzoek op het gebied van cureren te bespreken. Ze duiken collectief in de diepten van hun werk, met inbegrip van de performatieve, educatieve, historische, affectieve, lichamelijke, activistische en collectieve aspecten.

Falling In wordt gepubliceerd in het kader van de Frame Curatorial Research Fellowship en bevat bijdragen van Ama Josephine Budge, Diana Campbell, Sonia D'Alto, Léuli Eshrāghi, Satu Herrala en Eva Neklyaeva, Initiative for Practices and Visions of Radical Care in samenwerking met Anaïs Lepage, Miguel A. López, Nikolay Smirnov, en TOK (Creative Association of Curators, Anna Bitkina en Maria Veits).

De presentatie vindt plaats op maandag 17 juni en begint om 18:00 uur. Er is een beperkte capaciteit voor dit evenement, reserveer door op de onderstaande knop te klikken. De sessie zal worden opgenomen.

Locatie
de Appel
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Deel dit: