Activiteit

EXPOSITIE | Mental Health Art Tour

do 4 apr 2024 - wo 15 mei 2024 , 12:00 - 17:00 uur
Illustration

De Mental Health Art Tour presenteert tien indrukwekkende levensverhalen van bekende persoonlijkheden, waaronder Mohamedou Ould Slahi, Isa Hoes, Dylan Haegens, Thomas Dekker en Jörgen Raymann.

Bezoekers kunnen bij elk van de tien kunstwerken het bijbehorende persoonlijke verhaal beluisteren. Door hun verhalen te delen, hopen zij anderen te inspireren om open te zijn over hun geestelijke gezondheid en het gesprek daarover aan te moedigen. Tamara Swart, de initiatiefneemster van de expositie, benadrukt: ‘Vaak wordt de nadruk gelegd op fysieke gezondheid, maar een gezonde geest is net zo essentieel. Het is van cruciaal belang dat we zonder aarzeling kunnen praten over onze mentale gezondheid.’

Gratis activiteiten
Naast de expositie worden er ook activiteiten rondom het onderwerp mentale gezondheid georganiseerd. Deze zijn gratis te bezoeken. Een overzicht vind je binnenkort op de agenda van OBA en CC Amstel.

De Mental Health Art Tour is gezamenlijk georganiseerd door OBA, Hush Hour en Thrive Amsterdam mentaal gezond (GGD Amsterdam).

Locatie
OBA de Pijp (in CC Amstel)
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 12 jaar
start / einde
Gestart op do 4 april 2024. Beëindigd wo 15 mei 2024
Deel dit: