Activiteit

Amsterdams Buurt Film Festival, ABFF

zaterdag 10 februari 2024 , 12:15 - 22:00 uur
Illustration

Op 10 februari 2024, vanaf 12.15 – 13.00 uur, organiseren we de 8e editie van het ABFF, het Amsterdams Buurt Film Festival.  Er worden drie films vertoond over de Pijp en nog 16 over andere Amsterdamse buurten. Locatie:  Centrale Bibliotheek Amsterdam, OBA Oosterdok. Alle films hebben betrekking op iets dat in de stad gebeurt. Veel genres komen aan bod: documentaires, speelfilms, reportages en avonturenfilms. De films zijn zowel gemaakt door professionele filmmakers als door enthousiaste liefhebbers. 

Tijdens het festival worden de films beoordeeld door een professionele vakjury. Er zijn iconische prijzen te winnen in de categorieën: beste fictie, beste non-fictie, Amsterdammer in beeld; ook is er een Publieksprijs. De gezellige en interessante dag wordt opgeluisterd door getalenteerde muzikanten. 

Zie Facebook, YouTube, Instagram en www.abff.nl voor links naar de programmering van het Festival met foto- en videoverslagen van voorgaande jaren.  

Locatie
OBA Centraal Oosterdokseiland
Kosten toelichting
€ 10, passe-partout, voor 6, 5 uur film en in totaal zo'n 10 uur entertainment ; (€ 5 voor alleen 1,5 uur film) tickets: www.abff.nl
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Omschrijving doelgroep 
Voor iedereen die geïnteresseerd is in Amsterdam en haar bewoners.
Documenten
Deel dit: