Activiteit

Casperle's kinderschrijfwedstrijd

zaterdag 17 december 2022 , 14:00 - 15:30 uur
Illustration

Voortbouwend op het overdonderende succes van vorig jaar organiseert kinder- en jeugdboekenwinkel Casperle ook dit jaar een verhalenwedstrijd voor kinderen tot en met 12 jaar.  De wedstrijd organiseren we in samenwerking met Bureau Goede Dingen.

Dus als er een schrijver in je huist, en als je je geroepen voelt om een verhaal op papier te zetten: doe dan vooral mee. Aangezien de feestdagen op komst zijn, ligt een kerstverhaal natuurlijk voor de hand. Dus lichtjes, engeltjes, een goede daad, een sacherijnige Kerstman, of een wel heel gek cadeau, verzin het maar! Maar als je niet van kerst houdt: geen probleem, alle verhalen zijn meer dan welkom. De enige regel die wij hanteren is dat je verhaal maximaal 750 woorden bedraagt. Een deskundige jury beoordeelt de inzendingen.

Inzendingen kunnen tot uiterlijk maandag 12 december bij ons in de winkel, of via de mail (info@casperle.nl) worden ingediend. De winnaar ontvangt een boekenbon van vijftig euro. Er zijn twee tweede prijzen van elk vijfentwintig euro. De feestelijke prijsuitreiking vindt plaats op zaterdagmiddag 17 december om 14.00 uur bij kinder- en jeugdboekenwinkel Casperle aan het Sarphatipark.

Wij wensen de deelnemers inspiratie, succes, maar vooral ook veel schrijfplezier toe.

Kosten
Gratis
Leeftijd
Vanaf 7 t/m 12 jaar
omschrijving doelgroep Alle kinderen tot en met 12 jaar
Illustration
Anton, winnaar kinderschrijfwedstrijd 2021
Deel dit: