Activiteit

Bekijk de juweeltjes op de 22e Opentuinendag De Pijp

zaterdag 11 juni 2022 , 11:00 - 17:00 uur
Illustration

Na twee jaar uitstel vanwege corona mogen we dit jaar de verborgen juweeltjes bezoeken achter de huizen. Wij doen het al meer dan 20 jaar en met veel plezier. We genieten van de mensen die van onze tuinen komen genieten en bewonderen.

Wie zijn wij?
Wij zijn een groep van enthousiaste tuiniers, die (bijna) ieder jaar een Open Tuinenroute organiseert. ‘s Zaterdags zijn onze tuinen te bezichtigen van 11.00 tot 17.00 uur en de volgende dag bekijken we elkaars tuinen. Die  zondag sluiten we af met een gezellig diner.

Datum
Opentuinendag De Pijp gaat voor de 22e keer in 2022 plaatsvinden op zaterdag 11 juni van 11 tot 17 uur. De locaties zijn herkenbaar aan een groene vlag. Passe-partouts zijn op de dag te koop o.a. bij Vereniging Frans Halstuinen, Frans Halsstraat 16k; Oranjekerk, hoek 2e van der Helststraat/ Van Ostadestraat; Het Groen Gemaal in het Sarphatipark; Buurthuis Amsterdam Plan C, Smaragdplein 24; Kinderboerderij De Pijp, Lizzy Ansinghstraat 82. Bij elke tuin worden passe-partouts met een plattegrond verkocht voor € 3. Een deel van de opbrengst van de passe-partouts gaat naar een lokaal groen doel.

Locatie
Diverse locaties in De Pijp
Kosten toelichting
passe-partout €3
Illustration
affiche
Deel dit: